Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "Wanda" ul.Odrodz

Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "Wanda" ul.Odrodz

Postprzez otto88 » N lut 01, 2009 9:07 pm

Witam wszystkich czytających. Stanowczo wam odradzam ten ośrodek. Po 1 trudno jest go znaleźć (jadąc samochodem), jezdnia prowadząca do Wandy jest o pochyłości jakiś 60 stopni i do tego krzywa i kamienista wraz z koleinami jak by tamtendy tiry jeździły. Po 2 zamawiałem dwa pokoje obok siebie a dostałem dwa na różnych piętrach. Po 3 Pokoje są o standarcie iście z czasów PRL; małe telewizory, źle odbierające, prawie zawrane wersalki, wszędzie daleko i do tego pod cały czas pod góre od centrum, tam gdzie bilard to stół bez akcesori. i niby jest na dole TV-SAT, nie wierzcie w to jest to poprostu jakaś ściema nic ciekawego tam nie znajdziecie, balkony na około wszędzie można zajrzeć nie ma prywatności. żeby tam zaparkować w kilka samochódów to trzeba się nieźle namanewrować ja sam musiałem wołać człowieka z innego pokoju żebym mógł opuścić to osobliwe miejsce. Nie polecam w Szlkarskiej Porębie jest o wiele więcej ciekawych Propozycji. A jeżeli chodzi o jedzenie polecam restauracje harnasie. Bardzo dobre jedzenie do tego dużo i tanio. Pozdrawiam Otto.
otto88

Powrót do Ośrodki wypoczynkowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość