czy ktoś pamięta ??

czy ktoś pamięta ??

Postprzez harcereczka82 » Cz gru 21, 2006 12:25 pm

hello

byłam dwa lata temu na wycieczce w Szklarskiej Porębie i jadłam w fajnym barze, ale nie pamiętam niestety jego nazwy a chce go polecić znajomym.
Pamiętam tylko, że jego wystrój stanowiły tablice rejestracyjne z USA i że leciała tam muzyka Elvisa. Może ktoś pamięta nazwę i adres tego baru.

pozdrawiam
HARCERECZKA82
harcereczka82

Postprzez greg » Åšr gru 27, 2006 11:25 am

z tego co wiem bar jest po lewej stronie przy drodze na wyciąg, ale nazwy nie pamiętam, a jedzonko faktycznie pycha, tylko szkoda że podają żarełko na tekturowych talerzach :(
Górołaz morski
greg

Re: czy ktoś pamięta ??

Postprzez agnieszka*** » Pn paź 01, 2007 2:49 pm

harcereczka82 napisał(a):hello

byłam dwa lata temu na wycieczce w Szklarskiej Porębie i jadłam w fajnym barze, ale nie pamiętam niestety jego nazwy a chce go polecić znajomym.
Pamiętam tylko, że jego wystrój stanowiły tablice rejestracyjne z USA i że leciała tam muzyka Elvisa. Może ktoś pamięta nazwę i adres tego baru.

pozdrawiam

Niestety ale chyba nie mogę ci pomóc. ja też nie mam pamięci do nazw barów czy restauracji i teraz na gwałt próbuję sobie przypomnieć gdzir można jeszcze dobrze zjeść, ale pamięćmnie niestety zawodzi :oops:
agnieszka***

Postprzez viola88viola » Pn paź 01, 2007 5:41 pm

niestety nie mogę pomóc!!! :cry:
jeszcze tam nie byłam, ale jak sie tam kiedyś wybiorę to opiszę to miejsce ze szczegółami... Pozdrawiam... :lol:
viola88viola

Powrót do Imprezy/Puby/Kawiarnie

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość